Look & Feel

Wat is Look & feel?

Look & feel is het gevoel dat een website oproept als hij gebruikt wordt. Het is de uitstraling van een website, zijn persoonlijkheid. De Look & Feel van een site moet de bezoekers in de juiste sfeer brengen nog voor ze iets gelezen hebben van de inhoud.

De Look & Feel van een website zorgt voor de eerste indruk en ”you never get a second chance to make a good first impression”

Waarom is Look & Feel zo belangrijk?

Het uiterlijk van een website is van invloed op de manier waarop we hem waarnemen en wat we voelen door er alleen maar naar te kijken. Visuele aspecten zoals lay-out, typografie, afbeeldingen of kleuren kunnen een website aantrekkelijk, authentiek, geloofwaardig, onderhoudend en nog veel meer maken.

Belangrijk voor elk web ontwerp is dat de Look & Feel overeenkomt met het doel van de site of de aard van het product dat verkocht wordt. De visuele beslissingen op uw website moeten uw persoonlijkheid en uw boodschap weerspiegelen. Studies tonen aan dat 94% van de mensen zich laten leiden door de Look & Feel van een website om te bepalen of hij te vertrouwen is of juist niet.

Wat bepaalt de Look & Feel?

De Look wordt bepaalt door het grafisch ontwerp: het kleurenpalet, de afbeeldingen, de lay-out, de lettertypes, de algehele styling, enz…

De Feel wordt bepaalt door subtiliteiten. Voelen hoort bij kijken. Wanneer je een textuur ziet, stel je je voor wat je zou voelen als je hem zou aanraken. Een ontwerp kan koud, glad en hard zijn of warm, scherp en zacht.

Het voelen van een website heeft ook te maken met het proces van navigeren en het uitvoeren van de taken die men wil. De dynamische reactie van een website is de factor die een goed gevoel bepaalt of niet. In dit geval wordt rekening gehouden met verschillende factoren, zoals de snelheid van het openen van een afbeelding, de tijd die nodig is om een ​​pagina te laden, enz….

Op zoek naar een Look & Feel upgrade?

Laten we samen een analyse maken van uw wensen.

Intuïtief en simpel.

Gewoon op één van de onderstaande icoontjes klikken.

Het kan gewoon telefonisch.

Bel ons gerust voor een afspraak.

Of gewoon voor meer info.

Of stuurt u liever een mailtje?

Dat kan natuurlijk ook.

Hier even klikken en het is zo gebeurd.

We komen graag u bij langs.

Maar u bent natuurlijk van harte welkom!

Hier is alvast de routebeschrijving.

Succes online begint met de juiste Look & Feel!