Performant

Wat is een performante website?

Een performante website levert resultaat en is doelgericht.

Of het nu gaat over het vergroten van merkbekendheid of de verkoop van een product of dienst, performant webdesign is het verschil tussen een nieuwe klant of en een verloren prospect.

“Beauty is in the eye of the beholder” zegt men. Het zijn de gebruikers en niet de website-eigenaren die de performantie ven een website zullen beoordelen. Er zijn veel factoren die de bruikbaarheid van een website beïnvloeden, en het gaat niet alleen over de Look & Feel en over de Functionaliteit (hoe gemakkelijk is hij te gebruiken).

Waarom is performant webdesign belangrijk?

Een performant webdesign komt altijd tegemoet aan de behoeften van de gebruiker. Zijn bezoekers op zoek naar informatie, entertainment, een soort interactie of om zaken te doen met een bedrijf? Elke pagina van een website moet een duidelijk doel hebben en op een zo effectief mogelijke manier voldoen aan een specifieke behoefte van gebruikers. Mensen op het internet hebben de neiging snel informatie te willen, dus het is belangrijk om duidelijk te communiceren. Informatie moet gemakkelijk leesbaar en begrijpbaar zijn.

Zo worden er steeds vaker tablets, smartphones en allerhande apparaten met meerdere schermformaten gebruikt om online te gaan, een mobielvriendelijk webdesign is onontbeerlijk.

Performant webdesign is belangrijker voor conversies dan u denkt. Een geweldige conversie bevorderende tactiek, doet niet veel als niet alle criteria zijn vervuld. Performant webdesign gaat niet alleen over hoe het eruit ziet en aanvoelt, maar ook over hoe het werkt. Zelfs een eenvoudig ogende website met uitzonderlijk gebruiksgemak die goed gestructureerd is, presteert meestal verbazingwekkend op Google. De gebruikersweergaven van dergelijke websites zijn ook hoger dan die met een slechte gebruikerservaring.

Behoefte aan een performantere website?

Doe beroep op onze knowhow!

Intuïtief en simpel.

Gewoon op één van de onderstaande icoontjes klikken.

Het kan gewoon telefonisch.

Bel ons gerust voor een afspraak.

Of gewoon voor meer info.

Of stuurt u liever een mailtje?

Dat kan natuurlijk ook.

Hier even klikken en het is zo gebeurd.

We komen graag u bij langs.

Maar u bent natuurlijk van harte welkom!

Hier is alvast de routebeschrijving.

Prestaties hangen volledig af van de effectiviteit van de website!