Responsive

Wat is een responsive website?

Een responsive website wordt automatisch aangepast aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt.

Of het nu gaat over een desktop computer, een tablet, of een smartphone. Er is één enkele website, waarvan de lay-out zich aanpast aan de resolutie van elk type beeldscherm.

Omdat de verscheidenheid aan beeldschermen steeds groter wordt, is dit uiterst belangrijk

Bij een responsive website wordt voor elke resolutie bepaald wat er wordt getoond en op welke manier het wordt getoond. Zonder te hoeven zoomen, is de tekst is altijd goed leesbaar, en alle functionaliteiten blijven behouden.

Mobiel gebruik neemt toe.

Wij gebruiken steeds vaker onze tablet of smartphone om online te gaan. We hebben ook vaak meer tijd omhanden als we één van deze twee toestellen gebruiken. Op plaatsen waar er gewacht moet worden, zijn de meeste van ons verdiept in het mobiele scherm. In 2019 werd er meer tijd online besteed dan ooit en is de onlineverkoop via smartphone of tablet spectaculair gestegen.

Waarom is responsive de moeite waard?

Uw online aanwezigheid wordt met de dag belangrijker. Het is dus essentieel om doordacht te werk te gaan. Kiezen voor een responsive website is de eerste stap. Bij een oordeelkundig ontwerp zorgt dit voor meer bezoekers, die langer op de website blijven. Bovendien zullen ze gemakkelijker overgaan tot actie. Een professioneel ogende website is een must voor uw bedrijfsimago.

Als uw website niet responsive is, dan zegt u tegen alle uw mobiele bezoekers: “U bent hier niet welkom!” Bezoekers zullen hun toevlucht ergens anders zoeken. Een gemiste kans. Daarbovenop zal Google uw website minder goed indexeren. Een onaangepaste website verdwijnt in de massa en wordt nog nauwelijks bezocht.

Dit zijn duidelijke en zeer sterke argumenten. En toch zijn er vandaag nog steeds websites die niet goed werken op tablets en smartphones. In dat geval is het de hoogste tijd voor actie.

Is uw website nog niet responsive?

Ontdek wat wij voor u kunnen doen!

Intuïtief en simpel.

Gewoon op één van de onderstaande icoontjes klikken.

Het kan gewoon telefonisch.

Bel ons gerust voor een afspraak.

Of gewoon voor meer info.

Of stuurt u liever een mailtje?

Dat kan natuurlijk ook.

Hier even klikken en het is zo gebeurd.

We komen graag u bij langs.

Maar u bent natuurlijk van harte welkom!

Hier is alvast de routebeschrijving.

Responsive is een must!